KYK Burs Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemize ayrılan burs kontenjanlarından; fakülte bünyelerinde bulunan bölüm ve öğrenci sayıları dikkate alınarak, Fakültemize 6 (altı) kontenjan düşmüştür. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin en geç 21 Ekim Pazartesi günü 12:00'a kadar ilgili bölüm sekreterliklerine başvurmaları gerekmektedir.

Not: Öğrenim kredisi veya KYK bursu alan öğrenciler, 5102 sayılı kanunun 2. maddesinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler, ek süre ile öğrenim gören öğrenciler, polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri başvuruda bulunamayacaklardır.