2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Öğrenci Kongresi Düzenlendi

İktisat Öğrenci Topluluğu tarafından II. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Öğrenci Kongresi düzenlendi. Kongrenin açılış oturumu İİBF Sabri Ülgener Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yunus GÜLCÜ moderatörlüğünde İktisat Bölüm Başkanı Prof.Dr.Burcu ÖZCAN, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Oktay KARADEMİR, Ziraat Bankası Harput Şube Müdürü Nihat YILDIRIM ve Gedik Yatırım Elazığ Şube Müdürü Veysel ARPACA'nın katılımıyla düzenlenen oturumun sonunda İİBF Dekanı Prof.Dr.Zahir KIZMAZ panelistlere plaket takdiminde bulundu. Açılış oturumunun ardından kongreye kabul edilen 51 bildirinin sunumu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonlarında yapılmaya başlandı. 2 gün süren kongre sosyal gezi ile tamamlandı.