ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER VE İNOVASYON KONGRESİ

ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER VE İNOVASYON KONGRESİ’NİN DEĞERLİ KATILIMCILARI,

11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Antalya’da Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresine (www.sos-con.com) sizleri davet etmenin onurunu yaşamaktayız.

Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi ile sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinde çalışan akademisyen, araştırmacı ve lisansüstü öğrencileri bir araya getirerek, gerek inovatif gerekse interaktif ve bilimsel bir platformda buluşturmak, ayrıca sosyal bilimlerde farklı bakış açıları yakalamak en önemli hedefimiz olarak ön plana çıkmaktadır.

Kongrede kabul edilen bildiriler öncelikli olarak elektronik kongre özet kitabında yayınlanacak, arzu eden katılımcılarımızın tam metinleri ise kongreyi takip eden süre içinde (yaklaşık 30 gün) yine elektronik kongre tam metin kitabında yayınlanacaktır. Bununla beraber yine arzu eden katılımcılarımızın tam metinleri kongreyi destekleyen/kongre ile anlaşmalı ulusal hakemli dergiler ve uluslararası alan indeksli dergilerde hakem süreci tamamlandıktan sonra çıkarılacak özel sayılarda yayınlanacaktır.

Bildiriler İngilizce ve Türkçe olarak yazılabilir ve sunulabilir. Katılımcıların bildirilerini 10-15 dakikalık süre ile sözlü olarak sunmaları beklenmektedir. Programın durumuna göre süre netleştirilecektir.

Sos-Con Web Sitesine Ulaşmak İçin Tıklayınız