Haberler

Türkiye Azerbaycan Ekonomik İşbirliği Konferansı Gerçekleştirildi Cumartesi, Mayıs 11, 2019 - 13:00

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Öğrenci Topluluğu ile Azerbaycan Gençler Öğrenci Topluluğu tarafından ortaklaşa ''Türkiye Azerbaycan Ekonomik İşbirliği'' konferansı düzenlendi.

Finansal Okuryazarlık Eğitimi Cumartesi, Mayıs 11, 2019 - 12:51

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Gülsüm Ağırman tarafından öğrencilerimize ''Bireysel Finansal Okuryazarlık Eğitimi'' verildi.

Çalışma Ekonomisi Bölümü Tarafından 2. Emek Paylaşımı Paneli Gerçekleştirildi Cumartesi, Mayıs 11, 2019 - 12:46

7 Mayıs 2019 tarihinde İİBF Konferans salonunda fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencileri tarafından 2. Emek Paylaşımı Paneli düzenlendi. Panelde ''Ekonominin Kısa Tarihi'' ve ''Teknolojiye Karşı İnsanlık'' konuları ele alındı.

Emek Atölyesi Resim Sergisi Cumartesi, Mayıs 11, 2019 - 12:01

Fakültemizde AFAD Konulu Söyleşi Programı Gerçekleştirildi Cuma, Mayıs 10, 2019 - 11:31

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman PIHTILI'nın katılımıyla fakültemiz konferans salonunda AFAD kurumu hakkında bir söyleşi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Öğrenci Kongresi Düzenlendi Perşembe, Mayıs 2, 2019 - 15:45

İktisat Öğrenci Topluluğu tarafından II. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Öğrenci Kongresi düzenlendi. Kongrenin açılış oturumu İİBF Sabri Ülgener Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Dr.

Şehrin Ekonomi Ödülleri-2019 Sahiplerini Buldu Salı, Nisan 30, 2019 - 14:06

Fırat Üniversitesi İktisat Öğrenci Topluluğu tarafından ikincisi düzenlenen “Şehrin Ekonomi

2. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon kongresi gerçekleştirildi. Pazartesi, Nisan 29, 2019 - 16:03

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "2.

Öğrencilerimiz 6. Akad'emek Öğrenci Kurultayına Katıldı Perşembe, Nisan 25, 2019 - 01:35

Fakültemiz Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencileri 11-14 Nisan 2019 tarihlerinde Türk Metal İş sendikası tarafından Zonguldak-Ereğli'de düzenlenen 6.

Üniversitemizde Eğitim Gören Azeri Öğrencilerle Toplantı Gerçekleştirildi Pazartesi, Mart 18, 2019 - 14:58

Fakültemiz konferans salonunda Üniversitemizin Azeri öğrencilerinin sorunları ve bunlara yönelik çözüm önerileri konusunda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil HASAR, Dekanımız Prof. Dr. Zahir KIZMAZ, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Etibar PENAHLI, FÜYÖS Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Asıf YOKUŞ ve TÖMER Müdürü Dr.

Sayfalar