Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi Çarşamba, Mayıs 23, 2018 - 13:09

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018

1. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi Gerçekleştirildi Salı, Mayıs 22, 2018 - 13:58

1. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya'da gerçekleştirildi. Kongreye çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Kongrede Sosyal Bilimlerin çeşitli alanlarında ve İnovasyon konusunda birçok bildiri sunuldu.

Fakültemiz Futbol Takımı Şampiyon Oldu Cumartesi, Nisan 21, 2018 - 12:47

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'nın organize ettiği fakülteler arası futbol turnuvasında, fakültemiz futbol takımı final maçını kazanarak şampiyon oldu.

1. Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi Cuma, Nisan 20, 2018 - 17:49

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Fırat

Şehrin Ekonomi Ödülleri Sahiplerini Buldu Salı, Nisan 10, 2018 - 14:22

Fırat Üniversitesi İktisat Öğrenci Topluluğunca düzenlenen Şehrin

Fakültemiz Futbol Takımı Play-Off'a Yükseldi Salı, Nisan 10, 2018 - 13:46

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'nın organize ettiği fakülteler arası futbol turnuvasında, fakültemiz futbol takımı grup maçlarının tamamını kazanarak play-off'a yükseldi.

Fakültemiz Yöneticileri Öğretim Üyelerimizle İstişare Toplantısı Düzenledi Perşembe, Şubat 1, 2018 - 13:11

Dekan, Dekan Yardımcılarımız ve Fakülte Sekreterimizden oluşan idari kadromuz, Öğretim Üyelerimizle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda başta Sayın Dekanımız Prof.Dr.

ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER VE İNOVASYON KONGRESİ Çarşamba, Ocak 3, 2018 - 17:24

ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER VE İNOVASYON KONGRESİ’NİN DEĞERLİ KATILIMCILARI,

F.Ü. İKTİSAT ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ANKARA’YA TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ Perşembe, Kasım 9, 2017 - 13:24

Fırat Üniversitesi İktisat Öğrenci Topluluğu Teknik gezi kapsamında Ankara’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Teknik gezi kapsamında öğrenciler, Ekonomi Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlı

TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı Fakültemizde Gerçekleştirildi Cumartesi, Ekim 28, 2017 - 16:35

TÜBİTAK Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Fakültemiz Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi. Toplantıda Arş. Gör. Dr. Hakan ALTUNAY TÜBİTAK Araştırma Projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Sayfalar